GORAN I JA SMO PRE NEKOLIKO DANA ODLUČILI DA PREKINEMO SARADNJU! Novak se emotivnom porukom oprostio od Hrvata! Navijači u ŠOKU!

Šokantna vest odjeknula je danas teniskim svetom.

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković objavio je na svom Instagram profilu da je prekinuo saradnju sa svojim dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem.

Novak je uz zanimljivu fotografiju na kojoj sa Goranom igra jednu popularnu društvenu igru ostavio i izuzetno emotivnu poruku.

„Jasno se sećam momenta kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine i Marijan i ja smo želeli da unesemo inovacije i malo servis magije u naš duo. Ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj jedan na kraju godine, obaranje rekorda i još 12 Grend slem turnira i nekoliko finala. Da li sam pomenuo – i malo drame“.

„Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija je imala uspona i padova, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu da kažem da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u „Parchisi“ (društvena igra) koja je trajala mnogo godina – i taj turnir za nas nikad ne prestaje“, poručio je Novak.

Njegova neočekivana objava šokirala je navijače. Sudeći po komentarima ispod objave mnogi su razočarani što više neće gledati sjajni dvojac zajedno.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport/J.M.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare