DOK ESTRADU TRESE EPIDEMIJA RAZVODA Ovaj poznati par daje nadu, pevačica poslala mužu dirljivu poruku… 

Iako se čini da je epidemija razvoda zahvatila estradu i da neće zaobići nijedan višedecenijski brak, Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške uveravaju nas u suprotno.

Pevačica je tačno u ponoć svom suprugu uputila emotivnu video-poruku kojom mu je čestitala rođendan.

– Za ceo svet si ti možda jedna osoba, ali za jednu osobu ti si ceo svet – poručila je pevačica, a ispod video snimka napisala „Mužiću moj, nek je srećan rođendan tvoj“.

Kako je pevačica sama ispričala jednom prilikom, njen i Tašketov brak nisu u početku blagonaklono posmatrali najbližih ljudi u njenom okruženju, a protiv ozvaničenja veze bili su čak i njihovi roditelji.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – otkrila je folk pevačica jednom prilikom.

Ipak, njih dvoje su uspešno odoleli svim izazovima i zajednicu krunisali rođenjem sina Andreja. Godinama su u skladnom braku, a u maju ove godine proslaviće 17. godišnjicu.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare