MLADIĆ PREŽIVEO ZA DLAKU, JEDVA USPEO DA PREĐE MOST KOJI SE SRUŠIO! Tri minuta ga je delilo od TRAGEDIJE!

Uspaničeni sin je objašnjavao majci kako je prešao preko mosta samo tri minuta pre nego što se srušio kada je u njega udario teretni brod Dali.

Mladić nije ništa primetio dok je vozio, sve dok ga devojka nije pozvala i uspaničeno pitala kako je. Džen Vuf iz Baltimora čula je za šokantnu vest da se most Frensis Skot Ki, koji se nalazi u blizini njene kuće, srušio.

Njen sin je za dlaku izbegao katastrofu, uspeo je da pređe preko mosta samo tri minuta pre nego što se konstrukcija srušila u reku, prenosi BBC.

Uspavana sreća

Uspaničeni sin je objašnjavao majci kako je prešao preko mosta samo tri minuta pre nego što se srušio kada je u njega udario teretni brod Dali. „Ušao je u kuću u panici i vikao na mene, onda mi je pokazao snimak prijatelja koji su zabeležili kada se most srušio“, rekla je Džen. Dodala je da nije shvatio da se most srušio sve dok nije primio mahnitu poruku.

Posledice sudara

Veliki kontejnerski brod udario je u most Fransis Skot Ki u Baltimoru, u Merilendu, koji prelazi reku Patapsko. Most se od siline udara slomio u nekoliko delova koji su padali u reku. Šef Kevin Kartrajt, direktor komunikacija vatrogasne službe grada Baltimora, rekao je za Bi-Bi-Si da je „čak sedam osoba i nekoliko vozila“ palo u reku.

Spasavanje

Na svu sreću, spasioci su uspeli da izvuku dve osobe iz reke. „Jedna osoba je odbila uslugu i odbila prevoz, u suštini ta osoba nije povređena. Međutim, postojala je još jedna osoba koja je prevezena u lokalni centar za traumatologiju koja je u veoma teškom stanju“, objasnio je šef vatrogasne službe Džejms Volas.

Broj nestalih

Volas je istakao da vlasti možda tragaju za sedam ljudi, ali je dodao da bi taj broj mogao da se promeni. Ranije danas je Kevin Kartrajt iz Vatrogasne službe grada Baltimora rekao da spasioci traže najmanje 20 ljudi u reci.

Sve ovo predstavlja jedno od najvećih čuda i tragedija koje je zadesilo ovaj deo Baltimora u poslednje vreme.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare