MILENA ĆERANIĆ PROŠETALA BEZ BRUSA: Pevačica bila na meti osuda zbog izjave o ženskim grudima, fotke prava provokacija (FOTO) 

Milena Ćeranić izazvala je nedavno lavinu negativnih komentara svojim stavom na temu prirodnih grudi.

Sada je putem Instagrama objavila niz fotografija, gde pozira u ogledalu u majici bez rukava, a za ovu priliku nije obukla brushalter.

Milena Ćeranić
foto: Printskrin/Instagram

– Potrudite se da ljubite i grlite one koje volite, a ne one koje možete – napisala je pevačica u opisu fotografija.

Milena Ćeranić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, izjava Milene Ćeranić koja je napravila buru među pripadnicama nežnijeg pola jeste:

– Grudi… Ja sam videla razne grudi… Pre operacije, kad padnu, posle velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno. To mi je, recimo, ružnije od palih grudi – rekla je Milena u emisiji „Ako progovorim“.

U zemlji gde se toliko zena bori sa karcinomom dojke, na ovakav način pričati…“, „A ovo pevaljke više ne poriču kako su radile estetske zahvate, nego sad pljuju po onima koje nisu?“, „Koja je poenta ovog sablažnjavanja? I šta sad, ko ima ružne grudi, treba da se baci sa zgrade?“, „Da li bi muškarci u emisiji pričali na ovaj način o intimnim delovima svog pola? Ja još nisam tako nešto ni čula ni pročitala. Mnogo je tužno što žena ovako priča o ženi, mnogo.“, „Da mi je znati ko je Gocu Tržan ubedio da je ona kompetentna da vodi bilo kakvu emisiju ili bilo šta smatra, sve same budalaštine izlaze iz njenih usta. Jedno od omiljenih mi je kad se podsmevala ženi iz publike koja je rekla da ne smatra komplimentom i da joj ne prija kad joj neko dobaci na ulici“, „Dosta problema bi se rešilo da Goca Tržan prestane da komentariše stvari generalno“, „Možda žena ženi nije vuk, ali Goca Tržan“…bili su samo neki od bezbroj komentara tada.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare