Sofija Šašić konačno progovorila o raskidu s Nemanjom Radonjićem: „I dan danas znam kako diše!“

Modna dizajnerka raskinula dvogodišnju vezu

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, progovorila je o raskidu emotivne veze sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

Nakon dve godine ljubavi, rešili su da stave tačku na njihov odnos, a Sofija je otkrila da su ostali u dobrim odnosima.

– Ne daj Bože da nešto treba Nemanji ili meni, mi smo uvek tu jedno za drugo. To je najbitnije i najlepše, na kraju. Ipak sam sa nekim dve godine provela, nije to malo… Mi nismo raskinuli zbog njegovog neverstva. Šta je radio pre mene i šta radi posle mene to me ne zanima. Mi smo se družili dugo pre nego što smo uplovili u vezu. Nemanja Radonjić i ja se jako dobro poznajemo. Baš zbog toga nije mogao da se opušta nešto preterano, jer sam znala, a znam i dan-danas, kako diše. Znam da se pisalo da smo raskinuli zbog neverstva, ali to nije istina – rekla je Sofija.

Nemanja je, inače, već dugo u vezi s modelom Isidorom Kadijević kojoj se ove reči verovatno i neće naročito dopasti.

Svojevremeno je Sofijina majka Sonja bila folkerom Željkom Šašićem, a nakon toga je uplovila u vezu sa pevačem Acom Lukasom.

Sofija je sada otkrila ko je, po njenom mišljenju, više voleo Sonju.

– Ne znam ko ju je više voleo, ali mislim da su njih dvojica nju gledali na isti način. Ona je ta jedna jedina, amajlija, boginja, sve posle nje, pre nje, su smešne. Nije što mi je mama, ali ja to stvarno tako mislim. Ko je nije preboleo? Ne znam, neću da uđem u sukob i sa jednim i sa drugim… (smeh) Da mene napadnu! Na kraju uvek deca ispaštaju – rekla je Sofija za Republiku.

Podsetimo, kako je Sofija dete poznatih roditelja, ljude zanimaju pojedinosti iz njenog života, a najviše to kakav odnos ima sa ocem Željkom, otkako se razišao od njene majke Sonje.

Takođe, često se spekuliše i o tome kakav odnos neguje sa Acom Lukasom, sa kojim je njena majka takođe bila u braku.

– Milion puta sam balansirala između njih. Ja sam vrlo realna. Naravno da ću uvek biti na ženskoj strani, pogotovo na strani moje majke, to se ne dovodi u pitanje. Ali, kada ona u nekom momentu pretera, a on je u pravu, onda sednem sa njom i kažem: „Mama, polako, mislim da grešiš i mislim da je on u pravu za to i to“ – rekla je Sofija, pa još otkrila:

– Ali isto tako umem i sa njim da se posvađam kad znam da je debelo pogrešio i kada nije u pravu – priznala je Šašićeva u emisiji „Razotkrivanje“ i objasnila zbog čega najčešće ulazi u sukob sa Lukasom.

– Ne dolazimo mi više u sukob zbog mame i njega, nego sada je tu Viktorija, koja je velika devojčica i koja je prioritet svima nama. Oko nje uglavnom. To su neke sitnice, ali kada se te sitnice skupe… Viktorija, na primer, ide na jahanje, ima svog konja, to je njena najveća ljubav. I sada se dogovorimo po danima, ko je kako vozi. Pritom, mi smo svi puni obaveza i onda on kaže da ne brinemo, da će on da je odveze. Međutim, zaboravi ili ima neko snimanje u tom momentu organizovano ili je baš tada odlučio da snima pesmu, spot, štagod. To je katastrofa dok njega uhvatiš. I onda kad mi pukne… Kažem mu:“Samo mi reci na vreme, nemoj više da me dovodiš u ove situacije!“ Onda Viktorija plače što neće stići na čas, na primer. Ona je zaista mnogo odgovorna osoba – otkrila je Sofija.

Inače, Sofija Šašić sa Lukasom nije razgovarala punih pet godina, a sada je otkrila šta mu je tačno zamerila:

– Zamerila sam mu njegovo ponašanje i njegovu promenu ponašanja prema meni onog momenta kada je on našao nekog sa kim će da živi i sa kim će da provede ostatak života – bila je iskrena Sofija.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare