Sferopulos posle teškog poraza od Mege: „Igrali su bolje od nas, nismo donosili dobre odluke“ 

Trener crveno-belih nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak i neočekivan poraz od ekipe Mege rezultatom 89:83, a nakon utakmice je za medije govorio Janis Sferopulos.

Trener Crvene zvezde istakao je nekoliko razloga za poraz njegovog tima na večerašnjoj utakmici.

– Čestitam Megi na zasluženoj pobedi. Igrali su bolje od nas. Krenuli smo utakmicu bez koncentracije, energije i zalaganja. U drugoj četvrtini smo se blago vratili. Treću smo krenuli dobro, ali nismo je tako završili. Četvrtu smo igrali sporo u napadu i odbrani i kada se utakmica nastavila oni su se više borili od nas – rekao je Sferopulos.

Nije bio nikako zadovoljan tom poslednjom četvrtinom gde je Mega uspela da napravi veliku razliku.

– Imali smo neke šuteve spolja, nismo donosili dobre odluke. Celu četvrtinu. Dozvolili smo veliki broj poena u drugom poluvremenu. Nismo igrali odbranu, nismo imali skokove. U napadu smo bili spori, kasnili smo sa ekstra pasovima, sa odlukama kako da napadamo, kao i šutevi koji su bili loš izbor za napad – dodaje Janis.

Otkrio je zdravstveno stanje Smarta, kao i ostalih igrača…

– Smart nije povređen, to je bila čisto moja odluka. Želim da dam vreme drugim igračima. Laziću treba vremena da se vrati u igrački ritam. Topić i Tompkins treniraju individualno – zaključio je Sferopulos.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare