MILICA MITROVIĆ POTVRDILA: Otvoren je NOVI KASTING za učesnike – OVO su sva pravila! 

Jedno od tri najbolja evropska pozorišta nalazi se u Beogradu, u vlasništvu Željka Mitrovića, u nekadašnjem bioskopu Odeon.

Domaća publika baš u ovom prostoru ima prilike da se susretne sa najmodernijim tehničkim dostignućima, scenskim i audio efektima, ali i potpuno novim umetničkim konceptom.

– Teatar Odeon je džinovski projekat i predstavlja mnogo više od samog pozorišta. Ideja je da Teatar Odeon bude jedna od prvih institucija pop i rok kulture. U sklopu Teatra Odeon radiće rok klub, radiće džez klub, kao i nekoliko kafea koji će biti muzički opredeljeni ka tim žanrovima. Pored toga postojaće i umetnički savet koji će budžetom kojim bude raspolagao pomagati mlade bendove. Sam Teatar Odeon svojim sadržajem biće okrenut pop i rok kulturi, te će u njemu biti samo mjuzikli i koncerti sa zahtevnijim scenografijama – rekao je Mitrović pre dve godine.

Sada je na društvenoj mreži Instagram Milica Mitrović raspisala javni konkurs za muzičare. S obzirom na Željkovo poznavanje muzike, pred bendovima nije nimalo lak zadatak.

Milica Mitrović Instagram

– Da li znate da je otvoren konkurs? Teatar Odeon otvorio konkurs za prijem članova muzičkog benda – stoji u objavi čelnice „Pinka“, nakon čega će biti obavljen i kasting.

Nema sumnje da će ovo biti još jedan od uspešnih projekata televizije Pink o kom će se dugo pričati.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare