„GDE MI JE PAMET BILA SA 25, SAD BIH IMALA PETORO DECE“ Goga Sekulić progovorila o majčinstvu, pa otkrila sve o novom dečku 

Pevačica Goga Sekulić nedavno je proslavila i rođendan i to u Dubaiju, a potom i otkrila što se nije ranije udala i rodila bar petoro dece. 

– Pustite više godine da smo živi i zdravi. Godine su samo brojka. Bitno je kako se čovek oseća. Rođendan sam proslavila u DubaijuBila sam na odmoru sa sinom… 11 dana smo imali. Uživali smo i baš sam se odmorila. Personal u Hiltonu je bio ludilo. Dobila sam specijalni tretnan, kao kraljica. Dobila sam brdo pokolna, balone… Baš mi je teško što sam se vratila u realnost – rekla je Goga, pa progovorila o potencijalnom dečku.

– Moram da vas razočaram, nemam momka. Dopisujem se sa jednom dečkom, ali ništa neću otkriti. Neću da se zaljubljujem, ovako sam srećna, rekla je ona pa progovorila o ponovnom venčanju. 

– Nikad ne reci nikad. Mislim da neću stati opet na ludi kamen. Volela bih da dobijem još jedno dete, ali ne moram da se udajem. Ne kajem se toliko što se nisam kao mlada ostvarila kao majka. Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece. Ja ne žurim nigde, ostvarila sam se ko majka, e sada želela bih još jedno dete, pa ćemo videti, zaključila je ona u emisiji “Premijera Vikend Specijal“.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare