MILJANA KULIĆ PREVARENA KAO NIKAD: Istina procurila u programu uživo, NEMA JOJ POMOĆI! 

U sinoćnoj emisiji „Nominacije“ takmičari „Elite“ morali su da biraju između bivšeg para Snežana Jovičić i Darjana Radomirovića. Mnogi su pokušali da otvore oči Miljani Kulić i objasne joj da je on samo koristi kako bi bio aktuelna tema u rijalitiju, a među tim takmičarima je i reper Nenad Aleksić Ša

– Krenuću od Sneže, odnos od starta nam je super , od početka, smejali smo se u odabranima, njena izlaganja mnogi potcenjuju ali je jako realna, zna na neku foru da podbodu ukućane, ne razumem zašto ukućani ulaze u sukob sa njom, verovatno jer ih boli isitina, ona voli da podbode ali ko uđe u njen svet ona zna da ugrize. Darjan mi je bio fin na početku dok je bio sa Snežom ali kad su raskinuli bio je prebutalan, totalno je izludeo i zavoleo je ovaj format, želi da ulazi u naredne sezone i ako priča da ne želi, jer je postao igračka za ljude, oni je ušao u fejk odnos sa Miljanom – govorio je reper, pa dodao:

Foto: TV Pink/printscreenNenad Aleksić Ša

– Miljana zna da se zaigra malo, mislio sam da će da bude dobar sa njom pa sam ga podržao ali nema igranja sa Kulićima tako da je izvukao deblji kraj, skidam mu kapu što je dobar pica majstor, ne sviđa mi se to igranje sa Miljanom, znam da bi on voleo da izađe iz tog odnosa ali sada ne može, mora da balansira da ne bi došlo do nekog problema. Nekad volim da ga slušam ali me iritira nekad kad me nervira, ostavuću Snežu, šaljem Darjana – rekao je Ša.

Međutim, koliko god da joj cimeri skreću pažnju, ona i dalje nastavlja odnos sa Darjanom, a noćaš je čak i plakala zbog njega, jer kako ona kaže, želi da je napravi psihopatom. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare