JEDAN OD NAJBOGATIJIH SPORTISTA NA SVETU STIGAO U CRNU GORU! Ima plan da uloži OGROMAN NOVAC: Ovde je sve ekskluzivno!

Jedan od najboljih boksera i najbogatijih sportista na planeti, Flojd Mejveder, nalazi se u Crnoj Gori, a u video snimku koji je postavio na svoj Instagram nalog otkrio je da je veoma srećan i zadovoljan.

– Volim da dovedem fanove i ljude koji ne putuju puno u svoj život. Kada postavljam na društvene mreže trudim se da inspirišem ljude i da ih motivišem. Trenutno smo u Crnoj Gori, vidimo prelepo more, prelep pogled sa jednog od mojih balkona. Da vas odvedem gore do drugog, ovde je sve uvek ekskluzivno – rekao je Mejveder u videu koji je objavio na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Mejveder planira da u Crnoj Gori uloži svoj novac u hotelski i turistički biznis, što je otkrio u razgovoru za „Vijesti„. Posebno interesantna mu je Budva.

– Moji prijatelji su ovde dolazili godinama i na njihov poziv sam došao da ulažem. Trenutno radimo na različitim projektima, jer je Crna Gora neverovatno mesto – poručio je Mejveder za „Vijesti„.

Vijesti“ ističu da je poziv dobio od prijatelja Jakova Zorje i Haima Mizrahija.

Štp se Flojda Mejvedera tiče, veruje se da je njegova zarada tokom karijere išla preko milijardu dolara, a prema poslednjim informacijama, njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 400 miliona dolara.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport / Vijesti)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare