Panter posle Reala: „Kakvo je to pitanje?“

Negde oko dve i po četvrtine Partizan je bio ravnopravan rival Realu, ali su crno-beli u četvrtak veče, na kraju, ipak poraženi u 31. kolu Evrolige!

Najviše zahvaljujuči seriji „kraljevskog kluba“ od 21:2 i tom lošem izdanju u trećoj deonici u kojoj je Partizan od +2 otišao do -14.

– Promašili smo nekoliko šuteva i imali izgubljene lopte u trećoj deonici, a oni su to iskoristili i prelomili meč. Ne smeju više da nam se ponavljaju četvrtine poput treće na ovoj utakmici. Moramo da budemo pametniji i pametniji u napadu u odlukama koje donosimo – rekao je na kraju meča Kevin Panter.

Kapitena Partizana začudilo je jedno pitanje tokom davanja izjava medijima, a to je ono „Da li ovaj Partizan veruje u sebe?“

–  Naravno! Ne znam kakvo je to pitanje? Nije bitno koliko utakmica smo izgubili ove sezone. Nije bitno ni koliko smo individualnih grešaka pravili… Ovaj tim uvek veruje u sebe. Svi smo ljudska bića. Ljudi postavljaju očekivanja, kao da uvek moramo da budemo savršeni. Uvek pričam saigračima da moraju da veruju u sebe. Koliko god puta promašiš, uvek moraš da imaš samopouzdanje.

Partizan trenutno ima skor 14-17 i još tri meča do kraja ligaškog dela. Valensija je na 14-16, dok je Efes na identičnom skoru kao i crno-beli. Uz napomenu da tim Željka Obradovića ima bolji međusobni skor od oba tima.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare