NATAŠA ŠAVIJA OPET PRETUČENA! STARLETA POKAZALA JEZIVE MODRICE! Evo kako je došlo do napada! (FOTO)

Starleta Nataša Šavija ponovo je preživela jezivo nasilje! Naime, ona je na instagramu napisala uz jezive fotografije modrica da se sve desilo jer je, po njenim rečima, Stefan Karić, koji je pretukao nedavno svima davao svojim stavom primer da muškarac i posle batinjanja žene može da se izvuče i da se ponaša kao „da mu se može“. 

– Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima „da im se može“ – navela je starleta.

Printscreen instagram

Šavija je rekla i kada je nastao snimak modrica, kao i da je zablindirala bravu, po svemu sudeći nakon što je napad na nju prošao.

Printscreen instagram

Ona je snimila i to da je brava na kraju polomljena, kao i poruke kojie je dobila od zabrinutih ljudi, koji su je zvali i proveravali u kakvom je stanju.

Printscreen instagram

Ona je objasnila da joj je nasilnik telefon oteo iz ruke. 

– Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce! 

Printscreen instagram

Podsetimo, Stefan je skoro bio na ročištu sa starletom Natašom Šavijom, koja je 1. maja prošle godine dobila teške telesne povrede, a za nasilje je optužila bivšeg zadrugara, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare