GROBARE OVO NAJVIŠE ZANIMA! Ostoja OTKRIO kada će Obradović POTPISATI novi ugovor sa Partizanom! 

Trofejni stručnjak najavio takvu mogućnost tokom meča sa Baskonijom.

Navijači Partizana bili su oduševljeni potezom Željka Obradovića kada je u meču protiv Baskonije, pri izlasku na teren, signalizirao na tabli pred grobarima da će potpisati novi ugovor sa crno-belima.

Najtrofejniji evropski stručnjak je posle utakmice sa španskim timom potvrdio da ima želju da nastavi sa radom u Humskoj i da će sve učiniti da ostane na trenerskoj klupi, ali i da još nije parafirao novu vernost regionalnom šampionu.

Sada se po tom pitanju oglasio i predsednik „parnog valjka“ Ostoja Mijailović, koji najavljuje kada će se dogoditi produžetak saradnje.

– KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti – rekao je Ostoja Mijailović za „Kurir“ i nastavio:

– Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Klub bio 2017. godine a gde je danas – istakao je Mijailović.

Partizan večeras dočekuje Real Madrid u 31. kolu Evrolige, a utakmica protiv aktuelnog šampiona Evrope počinje u 20 časova i 30 minuta.  

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare