Zvezda potvrdila: Teodosić spreman za okršaj sa Panatinaikosom!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju na svom terenu ekipu Panatinaikosa (20.00), a na ovom meču će biti znatno pojačani u odnosu na prethodne mečeve u eliti.

Kako je Crvena zvezda potvrdila na svom zvaničnom „X“ profilu, Miloš Teodosić je spreman, odradio je trening i biće u sastavu za susret sa grčkim velikanom.

Plejmejker crveno-belih je već neko vreme bio van sastava, na ličnu odgovornost je odlučio da igra finale Kupa Koraća protiv Partizana, ali nakon toga nije nastupa za Crvenu zvezdu.

Njegov povratak na parket se prolongirao, već nekoliko puta je bilo naznaka da bi Teo mogao da bude u timu crveno-belih, ali se to nije dešavalo. Ipak, čini se da večeras neće biti problema i da će Zvezda zajedno sa Milošem napasti tim iz Atine.

Sa druge strane, u sastavu neće biti Jaga dos Santosa koji je uspešno operisan, kao ni Nikole Topića, odnosno Treja Tompkinsa, koji i dalje čeka na debi u crveno-belom dresu.

Inače, Crvena zvezda u večerašnji meč ulazi sa skorom 10-19 i samo teoretskim šansama za plasman u plej-in, dok je PAO na učinku 18-11 i do kraja će se boriti za što bolju poziciju pred start doigravanja.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare