PREKID PROGRAMA U ELITI! Skandalčina zbog Maje Marinković – otkriveno čime se BAVILA U DUBAIJU!

U toku debate u rijalitiju ,,Elita 7″ Maja Marinković iznela je svoje mišljenje po pitanju prevara u vezi, na šta se nadovezao Uroš Stanić, koji je počeo da provocira starletu, a zbog jedne rečenice mu je najavila ozbiljnu tužbu. 

Naime, Stanić je izneo tvrdnje da se Maja Marinković bavi najstarijim zanatom u Dubaiju, te da će za svoje usluge biti dobro plaćena kada bude izašla iz rijalitija. Maja, kao neko ko se uvek ograđivao od priča o prostituciji, odmah je prekinula program i najavila Urošu Staniću tužbu, zbog čega će na sudu morati da dokaže svoje reči. 

Maja Marinković Elita 7

– Kadar je na meni, devojka nema argumente, pozdrav za Subotićku, za Nikolićku! – provocirao je Stanić. 

– Kao što sam rekla, mene to ne zanima – rekla je Maja. 

– U Dubaiju ćeš dobro naplatiti svoj posao! – odbrusio je Uroš.

Maja Marinković Elita 7

– Tužba! Što se mene tiče, mogu da me pljuju, da me kunu, ali neće moći da mi skinu krunu! Znam da bi mnogi hteli da pokleknem, ali neću to dozvoliti sebi! Ja ću pokazati svima kako ja mogu da funkcionišem ovim mentalno zaostalim ljudima, oboleo čovek koji pije šaku lekova dnevno! – uzvratila je Maja, pa nastavila:

– Ovde ne može da se uzme ništa zdravo za gotovo, kao što smo videli, kroz mnoge primere, to se nije ispostavilo kao dobra stvar. Imali smo priliku da vidimo Janjuša i Filipa, pa su jedan drugom skidali devojke, pa smo imali i dokaze lažnih prijateljstva, toliko od mene.

Ono na šta Uroš nije računao jeste da Maja do sada još uvek nije bila u Dubaiju. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare