MIONI I ŠA STIGLO UPOZORENJE, OVA GREŠKA ĆE IH SKUPO KOŠTATI: Poruka iz spoljnog sveta napravila haos!

Nakon razvoda od Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović odlučila je da potpuno preuzme kontrolu nad provokacijama, te je na TikTok uživo prenosu odigrala nekoliko mečeva sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, zbog čega su mnogi ostali u šoku. 

Iako se ponovo aktivirala na TikToku, gde je upoznala i Ša, Vanja ima dovoljno vremena da isprati dešavanja u rijalitiju, s obzirom da je bivši neprestano spominje, zajedno sa svojom novom izabranicom, Mionom Jovanović.

Vanja ne može da prihvati činjenicu da Miona gotovo svakodnevno govori o njenom nerođenom detetu, pa joj je skrenula pažnju, a potom joj poručila da se plaši Boga, jer ona tek treba da se ostvari kao majka, te nije u redu da spominje njeno dete:

– Ni ova, ni ovaj ne razmišljaju da sutra nekad treba da postanu roditelji… Plašite se Boga – poručila je Vanja putem svog Instagram profila.

Vanja Ignjatović

Podsetimo, Vanja je izgubila Nenadovo dete, o čemu je reper javno govorio, a Miona je iskoristila tu informaciju, kako bi isprozivala bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša, koja joj je sada brutalno uzvratila.

– Ponekad me je sramota što sam žensko. Šta sve jedna žena može da izgovori. Dirati nečije nerođeno dete, karma je kučka, Mionice. Fuj, kakvi ljudi hodaju ovom zemljom, onaj gore vidi sve – napisala je besna Vanja Ignjatović, koja se tek nedavno razvela od Ša.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare