BEOGRAD PONOVO USPOREN! Ovo su “okovani“ delovi grada – gužve sve veće, do posla doći sve teže!

Evo kakvo je stanje na ulicama Beograda ovog jutra.

Ukoliko ne želite da zakasnite na posao, krenite ranije, dok su još uvek pojedini delovi grada prohodni.

Na mostovima se stvara gužva i saobraćaj se usporava. Najkritičnije je na mostu Gazela, kao i na Plavom mostu na kom u smeru ka centru sve stoji.

Na Autokomandi i Pančevačkom mostu sve veće gužve, dok je sam centar grada za sada još uvek prohoda

Izmena saobraćaja

Do 25. 4. 2023. zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta puta II B reda broj 350, na deonici Mali Požarevac-Umčari. Takođe, zbog prethodno navedenih radova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja na državnom putu II B reda broj 351, na deonici Umčari-Brestovik, u Grockoj. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Od 14. 2. do 01. 5. 2024. izvode se radovi na sanaciji klizišta na državnom putu II A reda broj 149, deonica Šuplja Stena – Ralja ( km 21+716 ).

U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona. Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina: Pupinov mostpetlja T6 tj Zmaj-Obilaznica oko Beograda – Bubanj Potok – ulaz u grad preko petlje Medaković – Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-BatutovaD.Tucovića-Luka Beograd. Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz). 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare