SAOPŠTENA DIJAGNOZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Oglasio se stručnjak – od ovoga BOLUJE učesnik Elite! 

Psiholog naglašava da reper pati od kompleksa niže vrednosti, te da bi trebalo da provede vreme sam kako bi radio na sebi i svom mentalnom zdravlju.

Popularni učesnik rijaliti šou-programa „Elita“, reper Nenad Aleksić Ša privlači pažnju javnosti svojim ljubomornim i posesivnim ponašanjem prema svojoj novoj devojci Mioni Jovanović. Međutim, psiholog ističe da situacija zahteva ozbiljnu pažnju i da je potrebno da se Ša suoči sa svojim problemima i potraži pomoć.

Naime, psiholog naglašava da Aleksić pati od kompleksa niže vrednosti, te da bi trebalo da provede vreme sam kako bi radio na sebi i svom mentalnom zdravlju.

– Ono što je činjenica, jeste da je on čovek koji ulazi u veoma toksične odnose, ima kompleks niže vrednosti. On svesno bira devojke koje su upola mlađe od njega da bi se osećao, na neki način, superiornije. Ne zna da kontroliše svoje impulse. Smatram da je njemu potrebno da neko vreme bude sam, kako bi poradio na sebi, jer je on inteligentan čovek, ima karijeru i hitove, šteta je da tako neizlečen ulazi iznova i iznova u odnose koji su po njega katastrofalni – istakao je psiholog, prenosi Pink.rs, te je dodao:

– Osnova svake ljubomore je nesigurnost, što je više čovek ljubomoran, to je manje siguran u sebe. On je čovek koji s godinama je sve manje i manje siguran u sebe. On ne stagnira, čak ide u regresiju.

Podsećanja radi, nedavni snimak koji je privukao pažnju javnosti pokazuje kako Ša zabranjuje Mioni da se druži sa muškarcima u rijalitiju, što je izazvalo burne reakcije gledalaca i korisnika društvenih mreža. Mnogi smatraju da Ša vrši psihičko nasilje nad partnerkom koja je znatno mlađa od njega, te su komentari poput „Ovog ni Laza Lazarević neće da primi“ i „Jadne žene koje ovo dozvole“ samo deo negativnih reakcija.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare