MAJA MARINKOVIĆ MENJA PROFESIJU: Donela šok odluku, na rijaliti karijeru STAVLJA TAČKU! 

Nakon saznanja da Miona Jovanović želi da postane pevačka zvezda odlučila i ona da promeni profesiju!

Jedna od najpoznatijih učesnica rijalitija „Elita„, Maja Marinković, iznenadila je javnost svojom neočekivanom odlukom da napusti svet rijalitija i posveti se potpuno novoj profesiji – baletu. Ova mlada rijaliti zvezda je donela šok odluku nakon što je saznala da njena cimerka iz Bele kuće, Miona Jovanović, planira da postane pevačka zvezda, iako mnogi smatraju da joj nedostaje talenat za pevanje.

Maja je bila šokirana ponašanjem Mione i Nenada Aleksića Ša, zbog čega je odlučila da jasno iznosi svoje mišljenje, pa čak i da oni ne mogu da ga podnesu i krenu da prave haos. Marinkovićevu je ipak najviše šokiralo što Miona planira da se bavi pevanjem, iako svi komentarišu da ona za to nije dovoljno talentovana jer nema energiju, nakon čega je shvatila da ona i ona može da promeni profesiju i da krene da igra balet. 

– Ja ću da kažem šta mislim, pa kud puklo da puklo. Ja ne mogu da pričam da ne bi nastao karambol – govorila je Maja. 

– Bavim se muzikom 60 godina, najveće zvezde su mi prijatelji. Ti da bi napravio kartiju moraš da prođeš sve, moraš dobro da pevaš i da imaš dobru pesmu i energiju – pričao je Mića. 

– Mićo, ajde da se ne lažemo, kako ona može? Ovo je isto kao da ja hoću da budem balerina– poručila je Marinkovićeva. 

Mnogi smatraju da Ša ne može da se nosi sa pravim mišljenjem cimera, zbog čega većina ima kočnicu da iznese svoje pravo mišljenje o njegovom odnosu sa 20 godina mlađom cimerkm. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare