MILOJEVIĆU STIŽE IZNENADNO POJAČANJE! Dobro poznato lice se VRAĆA na Marakanu?! 

Završio je epizodu u belgijskom fudbalu.

Iako je Kings Kangva u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje iz ruskog Arsenala (Tula), tokom zimskog prelaznog roka se našao među fudbalerima koji su otišli sa stadiona „Rajko Mitić“. 

Usledio je prelazak u Kortrajk, ali se nije izborio za mesto pod suncem, zbog čega ga selektor Zambije i bivši trener Partizana, Avram Grant nije uvrstio na spisak igrača koji konkurišu za nacionalni tim.

– Ne želim da pričam o igračima koji nisu u timu, iz poštovanja. Uvek će se postavljati pitanja oko fudbalera koji se ne nađu na spisku. Želim da isprobamo neke druge igrače, oni su ti koji sada zaslužuju da se nađu u centru pažnje. Postoji različit razlog za svakoga od fudbalera koji nedostaju zašto nije ovde – rekao je Grant.

Otkako je postao stanovnik Belgije, Kangva je upisao samo 70 minuta u tri meča i ni tu nije opravdao epitet pojačanja, pa se postavlja pitanje hoće li Kortrajk otkupiti njegov ugovor ili će se Zambijac već u junu vratiti na Marakanu i staviti na raspolaganje treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću uoči starta letnjih priprema.

Belgijanci imaju opciju da na kraju sezone aktiviraju klauzulu od 2.000.000 evra, međutim, status u prvenstvu i moguće ispadanje iz lige stavio je moguću kupovinu na čekanje.

Podsetimo, Kangvu ugovor sa šampionom Srbije vezuje do leta 2026. godine, a u dresu Zvezde je odigrao 56 mečeva, postigao 12 golova i devet puta bio asistent.

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare