ODBILA DA SE VIDI SA NJIM, PA JOJ UPAO U STAN KROZ PROZOR Jezivi detalji nasilja u Kotežu: Nasilnik bivšu IZVUKAO IZ STANA VUKUĆI JE ZA KOSU, nasrnuo i na njenu porodicu

M. M. (32) uhapšen je u subotu kasno popodne jer je napao svoju emotivnu partnerku D. S. jer nije htela da se vidi sa njim. Nasilnik je upao u njen stan kroz prozor i izvukao je napolje vukući je za kosu, saznaje „Blic“.

On je po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržan zbog nanošenja lakih telesnih povreda i zbog kršenja zabrane utvrđene merom bezbednosti.

Navodno, u stanu je pronađena i marihuana. 

Prethodno, presudom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu M. M. je osuđen i izrečena mu je mera zabrane prilaženja oštećenoj D. S. koju je u subotu prekršio.

Prema našim saznanjima, u subotu je M. M. pozvao oštećenu D. S., međutim, ona nije želela da se vidi sa njim zbog čega je on „upao“ u stan kroz prozor i iz stana je izvukao vukući je za kosu.

Tada su naišla njena majka i njen sin kako bi je zaštitili, a navodno je i na njih nasrnuo. Oštećena je zadobila lake telesne povrede.

Oštećena je izjavila i da je M. M. u januaru vređao, da je fizički nasrnuo na nju te da je pištoljem udarao u glavu, što će se utvrditi veštačenjem.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare