Sferopulos otkrio da se nastavalju problemi za Zvezdu: Bez trojice na Makabi, pozvao publiku u pomoć

Grk se nada najboljem

Košarkaši Crvene zvezde će u okviru 29. kola Evrolige na svom terenu ugostiti Makabi, koji ima već devet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, dok, crveno-beli i ne mogu baš da se ponose sa sličnim rezultatima, jer u poslednje vreme i ne ide najblje.

Ono što bi mogla da bude ogromna prednost Zvezde je i to što igraju pred svojom publikom, pa će imati vetar u leđa sa tribina.

Pred meč, Janis Sferopulos je rekao da je svestan i protiv kakvog tima igraju.

– Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru – kaže Sferopulos.

On je pozvao i navijače.

– Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača. Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč 

Na kraju, on je otkrio i da u timu neće biti Nikole Topića, Treja Tompkinsa i Miloša Teodosića.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare