PIKSI U PROBLEMIMA! Selektor Srbije dobio IZNENADAN OTKAZ od OVOG igrača! Evo koga MENJA Babić!

Fudbaler Matija Nastasić (30) neće se pojaviti na reprezentativnom okupljanju, pošto je o tome obavestio selektora Dragana Stojkovića Piksija.

„Orlovi“ bi trebalo 21. marta u Moskvi da odigraju prijateljski meč sa Rusijom, a onda četiri dana kasnije da putuju u Larnaku i igraju sa Kiprom. 

Vođa srpske reprezentacije saopštio je najpre širi spisak, a onda je sa njega sklonio šestoricu igrača i objavio na koga konačno računa za predstojeće utakmice. Na užem spisku našao se i Nastasić, a prema saznanjima „Informera“, on je nakon toga javio selektoru da neće biti tu.

Kako prenosi isti izvor, Matija je posle objavljivanja spiska saopštio legendarnom asu da na okupljanje „orlova“ neće doći.

Osim bivšeg igrača Partizana, selektor je za predstojeće utakmice od štopera pozvao i Nikolu Milenkovića (Fiorentina), Erhana Mašovića (Bohum) , Strahinju Erakovića (Zenit) i Strahinju Pavlovića (Salcburg). 

Zbog otkazivanja fudbalera iz Majorke, morao je brzo da reaguje, pa je na Matijino mesto uvršten Srđan Babić, junak leskovačkog remija protiv Bugarske (2:2), kojim je Srbija otišla na ovogodišnje Evropsko prvenstvo, o čemu smo već pisali.

Treba reći da je tokom karijere, Matija Nastasić često kuburio s povredama, pa Piksijevi prethodnici nisu mnogo računali na njegove uslugo.

Otkako je legendarni kapiten seo na selektorsku klupu, fudbaler Majorke je od 2017. upisao samo dva meča za „orlove“. Potom ga je Piksi vratio u reprezentaciju i neretko mu davao šansu, dva puta je Matija bio kapiten, protiv Katara i Azerbejdžana, što svedoči o poverenju koje Dragan Stojković ima u njega.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare