Kejt Midlton u lošem stanju! Težak dan na kraljevskom dvoru – princeza potpuno dotučena zbog skandala

Princeza od Velsa Kejt Midlton oseća se jako loše zbog fotošopirane slike koja je pokrenula skandal neviđenih razmera.

To je iniciralo razne komentare i povuklo niz novih teorija zavere. Novi skandal u jeku milion skandala koji prate dvor poslednja dva meseca, nakon što je saopšteno da je princeza od Velsa 16. januara imala operaciju abdomena u Londonu

Kejt Midlton je priznala da je fotošopirala sliku, izvinila se zbog toga jer je želela da bude iskrena.

Insajder iz Palate rekao je za The Telegraph da se princeza oseća užasno zbog izmenjene slike i da je pokušala da napravi što bolju fotografiju. Njen prijatelj je dodao da je princeza od Velsa uznemirena zbog haosa koju je izazvala slika koja je trebalo da bude nevina porodična fotografija, navodi Mirror.

Izvori su rekli da je Kejt Midlton napravila „male izmene“ i da su se ona i Vilijam, koji je bio iza objektiva i fotografisao nju i njihovu decu, složili da će to biti lepa neformalna slika za poseban dan.

– Princeza je napravila manje izmene, kao što je podelila u svojoj izjavi na društvenim mrežama. Porodica Vels provela je Dan majki zajedno i bio je to predivan dan.

Međutim, te izmene nisu bile male čemu svedoče i mnoge parodije napravljene na društvenim mrežama.

Kejt je napisala:

– Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom slika. Želela bih da se izvinim zbog bilo kakve zabune koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče objavili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki.

Kensigtonska palata saopštila je da neće objaviti neobrađenu sliku što je pokrenulo dalje rasprave.

– Ovo je loš dan za Palatu i bez sumnje će se odraziti na budućnost – rekao je izvor za Mirror u jeku skandala.

UDARNA VEST.rs (informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare