„PRIJAVIĆU SE I JA SLEDEĆE GODINE“ Ivica Dačić komentarisao Teya Doru i Breskvicu pa se i našalio: Meni možda ova pesma bila lepša 

Ivica Dačić, šef diplomatije i prvi potpredsednik vlade, u emisiji „Hit tvit“ komentarisao je našu pobednicu na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ Teya Dori, ali i drugoplasiranu Breskvici, koja je imala najviše glasova publike.

– Nisam gledao, supruga mi je pokazala. Kad gledam pesme, mogu da imam i ja svoje simpatije. Bila je i treća dobra kompozicija tu, dodao bih. A kako da komentarišem to u svetlu politizacije cele ove priče… Nije mi jasno za šta opozicija sada optužuje vlast, za koju pevačicu? Za jednu ili za drugu? Kažu da je vlast bila za Breskvicu, a onda sam negde pročitao da je vlast favorizovala Teya Doru – naveo je Ivica Dačić.

Ivica Dačić
foto: Printscreen

– Hoću da kažem da je i meni možda ova pesma bila lepša… – naveo je političar, a onda je voditeljka postavila potpitanje.

– Ova? Koja tačno? – upitala je voditeljka „Hit tvita“.

– Jedna od ove dve… Ali prijaviću se sledeće godine sa svojom pesmom – rekao je Ivica Dačić kroz smeh, a potom istakao da se samo šali.

Ivica Dačić
foto: Printscreen

– Šalim se malo, nemojte da mislite da je ozbiljno – naveo je političar, koji je ipak odlučio da ne odabere jednu od ove dve strane.

UDARNA VEST.rs(kurir.rs/telegraf/preuzeo I.L.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare