NAJMANJE TROJE UBIJENO, VIŠE RANJENIH! Pucnjava u Arkanzasu! 

Incident se dogodio u blizini centra grada Džounsboro, koji se nalazi oko 200 kilometara od Litl Roka, prestonice Arkanzasa.

Najmanje tri osobe su ubijene, a nekoliko ih je povređeno u pucnjavi u američkoj saveznoj državi Arkanzas, saopštila je danas lokalna policija.

Incident se dogodio u blizini centra grada Džounsboro, koji se nalazi oko 200 kilometara od Litl Roka, prestonice Arkanzasa, prenosi AP.

Zasad nije poznat uzrok pucnjave, a istraga je u toku.

Podsećamo, ovo je druga pucnjava u Americi u roku od četiri dana. 

Na autobuskoj stanici u Filadelfiji, 6. marta, trojica muškaraca iskočila su iz parkiranog automobila i otvorila vatru na osam srednjoškolaca, od kojih je dvoje zadobilo prostrelne rane, saopštila je filadelfijska policija.

Među ranjenima na autobuskoj stanici je i 16-godišnjak koji je pogođen devet puta i nalazi se u kritičnom stanju, rekao je Kevin Betel, komesar gradske policije na konferenciji za novinare. Policija je kasnije saopštila da je i druga žrtva u kritičnom stanju, dok su preostali učenici stabilno, piše AP.

Betel je rekao da su učenici, starosti od 15 do 17 godina, čekali autobus u sredu oko 15 časova kada su tri osobe izašle iz automobila, koji je čekao na mestu događaja, i ispalilie više od 30 hitaca. Povređeni tinejdžeri su odvedeni u Ajnštajn medicinski centar i bolnicu Džeferson Toresdejl, prema rečima Džona Goldena, potparola Uprave za transport jugoistočne Pensilvanije (SEPTA).

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare