Sve o 172. večitom derbiju: Očekivani sastavi, šta kažu kladionice, gde je TV prenos…

Fudbaleri Crvene zvezde i Paritzana ove subote igraju svoj 172. prvenstveni derbi i nema sumnje da nas očekuje spektakl, pre svega što će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta!

Partizan je trenutno lider na tabeli sa 59 bodova, Zvezda ima jedan manje i zbog toga možda veći imperativ pobede kako bi pretekla komšije pred foto-finiš regularnog dela Superlige.

Zvezda, takođe, nije izgubila večiti derbi na svom stadionu od 2017. godine, dok pet godina nisu čak ni gol primili od Partizana.

Telegraf će biti na licu mesta u Humskoj kada utakmica počne, a kao i uvek donosimo vam najzanimljivije detalje vezane za ovaj susret.

Kad se igra i ko prenosi utakmicu?

Utakmica je na programu u sobitu od 17.00 časova, a TV prenos možete da gledati na kanalu Arena Sport Premijum 1.

Ko sudi?

Glavni sudija: Pavle Ilić.

Prvi pomoćnik: Uroš Stojković.

Drugi pomoćnik: Nikola Đorović

Četvrti sudija: Milan Stefanović.

VAR: Miloš Milanović.

AVAR: Momčilo Marković.

Očekivani sastavi

Crvena zvezda: Glazer, Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić, Stamenić, Kanga, Hvang, Bukari, Ivanić, Endijae.

Partizan: Jovanović, Stojković, Kovačević, Marković, Antić, Ovusu, Natho, Zahid, Kalulu, Goh, Saldanja.

Šta kažu kladionice?

Ako gledamo prognoze kladionica, nema sumnje da je Zvezda favorit. I to veliki. Kvota na keca je između 1.60 i 1.80, na remi od 3.70 do 3.90, dok je na trijumf Partizana u proseku oko 5.50.

U kakvom raspoloženju ekipe dočekuju derbi?

Zvezda se nalazi na drugoj poziciji sa osvojenih 58 bodova i trenutno ima niz od četiri vezane pobede u ligi. Prolećni deo sezone su otvorili sa pobedom (2:1) nad Voždovcem na stadionu “Rajko Mitić”, zatim i protiv Novog Pazara u gostima sa 3:0. Takođe, pao je Čukarički (3:0) i TSC i prethodnom kolu (3:1).

Partizan je prvi na tabeli sa 59 bodova i takođe ima sve pobede na proleće. Najpre su savladali Javor na teškom gostovanju u Ivanjici (1:0), zatim je usledila goelada protiv IMT-a (5:2), još jedan težak trijumf u Surdulici (2:1) i poslendji protiv Železničarau Humskoj (3:1).

Cene karata

To je sada verovatno i najamnje bitno, jer je poznato da je stadion rasprodat, ali vredi pomenuti koliko su cene iznosile.

Sever – 600 dinara

Istok – 1000 dinara

Zapad – 1200 dinara

Tribina „Siniša Mihajlović“ – 2000 dinara

Reč trenera

Vladan Milojević

Igor Duljaj

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare