MLADIĆ POKUŠAO DA UBIJE TROJICU ROĐAKA! Kad čujete ŠTA je motiv, prevrnuće vam se UTROBA!

Nakon ovog uznemirujućeg događaja, sva trojica napadnutih rođaka su hospitalizovana.

Želja za dobijanjem stana u Moskvi dovela je 22-godišnjeg muškarca iz Rostova na Donu do očajničkog čina – pokušaja ubistva trojice svojih rođaka, u dobi od 58, 85 i 87 godina.

Incident se dogodio 7. marta uveče u njihovom stanu, a mladić je pokušao da preuzme vlasništvo nad stanom na nasilan način, koristeći nož kao oružje, saznaje REN TV.

Srećom, žrtve su uspele da pobegnu i pozovu hitnu pomoć, te su sva tri rođaka napadača zbrinuta u bolnici zbog povreda koje su zadobili.

Napad iz pohlepe za nekretninom

Ovaj slučaj nasilja nad rođacima budi zabrinutost i postavlja pitanje koliko je jaka želja za posedovanjem nekretnine dovela mladića do ovakvog ekstremnog poteza. Pohlepa za stanom u Moskvi dovela je do ozbiljnog porodičnog nasilja, naglašavajući važnost rešavanja problema vezanih za nekretnine na miran i zakonit način, prenosi Alo.

Reakcija i posledice

Nakon ovog uznemirujućeg događaja, sva trojica napadnutih rođaka su hospitalizovana, pri čemu je 87-godišnjem penzioneru bila potrebna podrška respiratora. Ovaj slučaj jasno pokazuje ozbiljnost porodičnog nasilja i posledice koje može imati po žrtve, kao i po počinioca.Želja za posedovanjem stana u Moskvi dovela je do dramatičnog porodičnog incidenta koji je ostavio ozbiljne posledice po sve uključene strane. Ovaj slučaj naglašava važnost rešavanja imovinskih pitanja na miran i zakonit način, te upozorava na ozbiljne posledice porodičnog nasilja.

UDARNA VEST.rs(REN TV/Alo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare