UŽIVO „BRATE, JEL BI IŠAO DA ISPITAŠ VEPRA“, NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKOVOM KLANU: U centru pažnje komunikacija sa „SKAJA“ 

U zgradu suda dovedena su trojica svedoka saradnika Srđan Lalić, Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin, a u sud je došao i otac ubijenog Lazara Vukićevića.

Danas bi pred sudom trebalo da bude nastavljeno izvođenje dokaza prikupljenih preko Skaj aplikacije, odnosno tekstualnih i glasovnih poruka, kao i fotografija koje su optuženi razmenjivali.

14.38 – Sudsko veće u sudnici

Sudsko veće ušlo je u sudnicu i počelo da proziva redom javne tužioce za organizovani kriminal, optužene, njihove branioce, svedoke saradnike i oštećene kako bi suđenje moglo da počne.

Podsetimo, na prethodnom suđenju koje je održano u utorak, u sudnici su prikazivane poruke i fotografije koje se odnose na ubistva Aleksandra Gligorijevića Pukija, kao i one koje su prema navodima tužilaštva pripadnici grupe razmenjivali uoči otmice i ubistva Lazara Vukićevića.

Kako je Kurir pisao, u porukama koje su izvedene kao dokaz a čiji će nastavak danas biti prikazan u sudnici, navedeno je da su Lazara Vukićevića oteli tako što su mu pisali poruke s Skaj telefona Mileta Radulovića Kapetana, škljarca koji je u isto vreme bio otet u Crnoj Gori. Poslali su mu poruku da dođe u Ritopek da „deru Vepra“, kako su u međusobnoj komunikaciji zvali Belivuka i tako ga namamili da se nađe sa njima.

Brate, jel bi išao da ispitaš Vepra, al sve brate, baš sve! – navodno piše u poruci koju su s Radulovićevog telefona poslali Lazaru, na šta je on odgovorio „šta god treba brate moj, al baš sve“.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare