Dnevni horoskop za sredu 6. mart! Blizanci treba da paze da ne izgube novac, a evo ko će upoznati nekoga

OVAN

LJUBAV: Upoznaćete uzbudljivu osobu u društvu prijatelja koja će vas očarati. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Danas definitivno nećete želeti vezu. Težićete oslobođenju i tražiti nova poznanstva i avanture. POSAO: Imaćete problema s autoritetima ako radite za druge. ZDRAVLJE: Aritmija.


BLIZANCI

LJUBAV: Bićete posebno uspešni u verbalnom izražavanju emocija i zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Imaćete impuls da trošite bez plana. Pazite da ne izgubite novac. ZDRAVLJE: Dobro.


RAK

LJUBAV: Danas ćete biti zadovoljni kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Bićete inspirisani za grupni rad i saradnju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


LAV

LJUBAV: Ljubavni život će biti vrlo nestabilan. Moguće je razdvajanje od partnera, pogotovo ako ste ženski pripadnik znaka. POSAO: Brinuće vas poslovna situacija. ZDRAVLJE: Solidno.


DEVICA

LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite i skoro svi vam deluju atraktivno i neodoljivo. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


VAGA

LJUBAV: Moguće su promene ili problemi. Okolina neće odobravati vaš izbor partnera. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu, inače nema promena. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


ŠKORPION

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je poznat po lepoti ili se bavi umetnošću, ali će biti teško ostvariti romansu s tom osobom. POSAO: Težite zauzimanju liderske pozicije. ZDRAVLJE: Promenljivo.


STRELAC

LJUBAV: Dan će proći bez bitnih dešavanja, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Stabilno.


JARAC

LJUBAV: Bićete pod tenzijom, jer danas nećete biti spremni za vezu i ljubav. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema autoritetima, što vam neće biti lako. ZDRAVLJE: Infekcije.


VODOLIJA

LJUBAV: Bez imalo napora stvorićete prilike za ljubav. Ako ste u vezi, bićete u iskušenju da prekršite pravila. POSAO: Možete dobiti priliku za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.


RIBE

LJUBAV: Bićete više skoncentrisani na druge sfere života. POSAO: Naići ćete na prepreke ili imati problem koji će vas osujetiti u ambicijama i akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo

UDARNA VEST.rs(Informee)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare