Dnevni horoskop za utorak 5. mart! Rakove čeka filmska ljubav, a evo ko mora da bude na oprezu kada je posao u pitanju

OVAN

LJUBAV: Velika očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim. POSAO: Možda ćete se povezati s moćnim ili čak opasnim ljudima. Sad vam ne predstavlja problem da prekršite pravila. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu s nekim s kim ne biste smeli. POSAO: Danas lako možete finansijski prosperirati ili dobiti novi posao. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku vrstu odnosa. POSAO: Imaćete neka neracionalna ulaganja, pa vodite računa kako raspolažete sredstvima. ZDRAVLJE: Psihička kriza.

RAK

LJUBAV: Sanjaćete o filmskoj ljubavi, a može će se i desiti da je nađete na neočekivanom mestu. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave umetnošću ili rade u medijima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

LAV

LJUBAV: U ovom periodu su vam osećanja intenzivnija nego inače, zbog čega bi vam se moglo dopasti više osoba. POSAO: Ako radite u oblasti bankarstva, budite oprezni. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami, srešćete nekog ko ima vrlo ozbiljne namere. Moguće je da je ta osoba znatno starija od vas. POSAO: Imaćete prilike da iskoristite svoju komunikativnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete otkriti da izabrana osoba ima mnoge druge opcije i prilike za ljubav. POSAO: Stabilnost posla i bez nekih posebnih dešavanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Danas ćete možda doživeti neku ljubav kao iz bajke. POSAO: Moguće je da ćete imati troškove, ali vaša finansijska situacija će ipak biti manje kritična nego inače. ZDRAVLJE: Slab apetit.

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti mnogo zainteresovani za ljubav, usmerićete energiju u druge oblasti života. POSAO: Možete imati uspeha u visokostručnom radu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za ljubav, ali osoba s kojom ste nije. Zbog toga biste mogli potražiti utehu sa strane. POSAO: Loši međuljudski odnosi će vam pokvariti dan. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete ostvariti mentalnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete sklopiti dogovor, ali to može da propadne u narednim danima. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RIBE

LJUBAV: Bićete preosetljivi i zbog toga ćete bežati u svet mašte od onoga što ćete doživljavati kao grubu realnost. POSAO: Bićete nespremni da se uhvatite u koštac s problemima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

UDARNA VEST.rs (informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare