BELIVUK I MILJKOVIĆ PONOVO PRED LICEM PRAVDE! Nastavlja se suđenje klanu Velje Nevolje – šta kriju poruke sa „Skaja“?! 

BOU Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezokonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. 

U Specijalnom sudu u Beogradu u 14.30  danas je nastavljeno suđenje  zločinačkom klanu Veljka Belivuka i marka Miljkovića. U toku je dokazni postupak na početku kog je  danas ponovo sudija odbila zahtev odbrane optuženih da se presretnute komunikacije sa skaja izuzmu iz spisa. Radi se o fotografijama zverstava koja su činili, o međusonoj kominikaciji kriminalaca preko sms poruka, kao i glasovnih u kojima su dogovarali realizaciju ubistava, trgovinu drogom i oružjem i slično.

Svi optuženi su pristupili, osim Slađane Sekulić  jedine dame u klanu, kao i Miloša Budmira koji je juče pred sudom kukao kako mu nije dobro usled stomačnih tegoba, pa je morao da dolazi u sud zatvorski lekar da ga pregleda. Lekar je ocenio da Budimiru treba odmor i lečenje te da nije u mogućnosti da skoncentrisano prati postupak. 

Advokati okrivljenih ustaju jedan po jedan, kao opareni da opet obrazlažu zašto njena odluka da skaj prihvati nije zakonita. 

Branilac okrivljenog Nemnaje Lakićevića Dalibor Katančević kaže da je primetio da  na juče  prikazanu dokumentaciju oni nisu imali priliku da se izjasne. Sudija Vinka Beraha Nikićević  je istakla da im neće uskratiti priliku da kažu šta imaju, te je dala reč Daliboru Katančeviću koji je  dugo obrazlagao zašto materijal protiv klana dobijen iz Francuske nije zakonito pribavljen. Pozivao se na zakone, konvencije i kroz poslovice se obraćao pravosudnim organima.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare