Dnevni horoskop za ponedeljak 4. mart! Škorpije sumnjaju u partnerovu vernost, Ribe u neplaniranim troškovima

Od svih horoskopskih znakova, najproduktivniji dan, na svim poljima, imaće Lavovi.

OVAN 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti nestabilniji nego što je bio prethodnih dana. POSAO: Možete imati problema na poslu, pogotovo ako radite sa tehnikom ili mašinama. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK 

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje će doprineti tome da imate više prilika za ljubav. POSAO: Mogući problemi s finansijama i impulsivno ulaganje. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Lako ćete izraziti emocije i postići harmoniju. POSAO: Greške zbog nepaženje i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK 

LJUBAV: Harmonija u odnosu sa partnerom. Ako ste sami, dopašće vam se neko ko ostavlja utisak da ga/nju već poznajete. POSAO: Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV 

LJUBAV: Vašu pažnju će privući neko ko je aktivan i atraktivan, jer vam je sada fizički magnetizam najprivlačnija odlika. POSAO: Dobri rezultati u radu s nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Bez značajnijih događaja u ovoj sferi. Moguće je i da se baš nista neće dešavati. POSAO: Vodite računa da ne napravite neki prekršaj ili grešku, koja će vas skupo stajati. ZDRAVLJE: Prehlada.

VAGA

LJUBAV: Srešćete nekoga koga neće biti tako lako osvojiti, kako ste navikli. To će vas zaintrigirati. POSAO: Suočićete se sa brojnim zadacima i problemima. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe, jer će vam delovati kao da svi flertuju sa njim/njom. POSAO: Redovni priliv novca će vam se donekle uvećati. ZDRAVLJE: Dijareja.

STRELAC 

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete otpočeti zajednički život sa izabranom osobom ili barem razmišljati o tome. POSAO: Usporite, jer pravićete greške zbog nepotrebne žurbe. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC 

LJUBAV: Bolje ćete se slagati sa drugima, pa i s osobom koja vas interesuje, nego što je to bio slučaj prethodnih dana. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA 

LJUBAV: Svi će vam se diviti i udeljivati vam komplimente, što je svakako povoljno ako ste u potrazi za ljubavlju. POSAO: Moguće greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Osećate energetsku blokadu, zbog čega biste mogli da se odličite za isključivo platonski odnos sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Pogoršanje zdravlja.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare