„U KUĆI PRONAĐENI SIMBOLI SOTONE“ Evo šta je policija zatekla u kući strave u Novom Sadu: Mališani pronađeni u dnevnoj sobi PREKRIVENI ČARŠAFOM

Pripadnici novosadske policije su sinoć oko 17 časova uz dozvolu vlasnika kuće V.B. (50) ušli u objekat u Ulici Tome Maretića u kom su boravili Martina i Lav P. S. sa njihova dva sina.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.

Na licu mesta izvršen je uviđaj, a pronađeni su simboli egipatskog zagrobnog života, sotone i odvajanja od kolektiva.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači.

Skočili sa solitera

Podsetimo, mladi bračni par, M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako je „Blic“ pisao, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.

Juče je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.

Komšije ovog para su ispričale za „Blic“ da su čuli dajeM. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

UDARNA VEST.rs (Blic/Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare