Ronaldova Georgina otkrila Jeleni Karleuši ekskluzivu godine!

Fudbalski svet uzdrmala je izjava Georgine Rodrigez o skorom penzionisanju njenog izabranika i fudbalskog velikana Kristijana Ronalda!

Naime, prelepa manekenka je tokom neformalnog razgovora sa našom pop zvezdom Jelenom Karleušom, na Nedelji mode u Parizu, otkrila do kada će napadač Al-Nasra igrati fudbal, a njene reči se nimalo nisu svidele navijačima saudijskog kluba. 
Georgina i Jelena nisu ni shvatile da ih neko krišom snima dok su očigledno razmanjivale iskustva života sa profesionalnim fudbalerima, budući da je Karleuša i dalje u braku sa Duškom Tošićem, ali segment razgovor koji traje svega nekoliko sekundi postao je viralan na društvenim mrežama.

„Kristijano još godinu dana i završava. Možda dve, ne znam“, izjavila je Ronaldova izabranica.


Georginina pojava na prestižnom događaju u prestonici Francuske bila je prava poslastica za Ronaldove fanove. Prošetala je pistom noseći crvenu haljinu inspirisanu Kristijanovim dresom, sa istaknutim brojem 7 i njegovim potpisom. No, niko nije očekivao da će ona tom prilikom govoriti o povlačenju fudbalske zvezde sa javne scene. 

Njena izjava razočarala je mnogobrojne ljubitelje fudbala, koji su godinama navikli na fantastične partije Portugalca. Nakon što je nedavno napunio 39 godina, sve češće se spekuliše o tome kada će legendarni fudbaler završiti karijeru.

Navodno, kako je Ronaldo do skoro pričao, njegov cilj je da nastupa na Svetskom prvenstvu 2026. godine koje će biti održano u SAD-u, Meksiku i Kanadi, te da nakon toga mirne glave okači kopačke o klin. Višestruki osvajač Zlatne lopte i dalje važi za jednog od najtrofejnijih igrača, a njegove utakmice u saudijskoj ligi ne mogu da prođu nezapaženo. Tokom 20 nastupa u dresu Al Nasra upisao je 22 gola i devet asistencija.  

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare