„PONOVITE GLASANJE“ Breskvicini fanovi napravili peticiju nakon što je Teya Dora pobedila na Beoviziji 2024

Finale takmičenja „Pesma za Evroviziju 2024.“ sinoć se održalo, a nakon sabiranja glasova publike i stručnog žirija pobedu je odnela Teya Dora koja je nastupala sa pesmom „Ramonda“.

Tokom čitavog takmičenja pored Teye favorit je bila i Anđela Ignjatović Breskvica koja se takmičila sa pesmom „Gnezdo orlovo“, a da se njena pesma najviše svidela publici potvrđuju rezultati glasanja publike u kojima je pobedila.

Iako je nakon finalne večeri Breskvica javno podržala koleginicu i poželela joj sreću, njeni fanovi se sa odlukom stručnog žirija nisu tako lako pomirili. 

Zbog toga je na internetu napravljena peticija pod nazivom  „Ponovite glasanje na PZE 2024″, a koju je za sada potpisalo 1.132 ljudi.

Glasovi publike

Breskvica- 12 poena

Teya Dora- 10 poena

Konstrakta-8 poena

Zorja -11 poena

Bojana i David – 6 poena

Džordž- 5 poena

Zejna – 4 poena

Dušan Kurtić- 3 poena

Keni nije mrtav – 2 poena

M.ira -1 poen

Breskvica: Bodriću Teya Doru!

Podsetimo, Breskvica se danas oglasila na Instagramu prilikom čega je istakla da će pružiti punu podršku pobednici. – Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva- napisala je ona.

UDARNA VEST.rs (blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare