ISPLIVAO SNIMAK! EVO KAKO SE BRESKVICA PONAŠALA PREMA TEYA DORI: Ovo je prava istina njihovog odnosa (VIDEO)

Finale „Pesme za Evroviziju 2024“ sinoć se završilo, ali utisci se još nisu slegli, ali ni strasti fanova smirile.

Do samog kraja glasanja bilo je neizvesno, za prvo mesto su se borile Anđela Ignjatović Breskvica i Teya Dora, a da pobedi Teya presudili su glasovi stručnog žirija.

Iako su tokom čitavog takmičenja važile za ubedljive favorite, Teya i Breskvica su dokazale da je kolegijalnost iznad rivalstva, što su zabeležile i kamere u bekstejdžu.

Naime, na snimku koji je osvanuo na platformi X (nekadašnji Tviter) jasno se vidi kako se Breskvica ponaša prema koleginici. Dok joj se Teya približavala ona je ustala sa svog mesta i sa širokim osmehom na licu je srdačno zagrlila.

„Besmisao svih ratova“, glasio je komentar korisnika Tvitera koji je ovaj video-snimak i podelio.

Podsetimo, nakon što joj je izmakla pobeda, Breskvica se danas oglasila na svom Instagram profilu, te je istakla da će svim srcem podržati koleginicu koja je odnela pobedu. – Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva- napisala je ona.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/ Blic / Preneo: M.J.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare