RAZVEDENI ŠA MOLI ZA LJUBAV: Uneli informacije iz SPOLJNOG SVETA o Mioninom bivšem, reper doživeo NERVNI SLOM! 

Takmičar Elite Nenad Aleksić Ša ponovo moli Mionu Jovanović za ljubav i pažnju. Sinoć su u emisiji „Pitanja novinara“ predstavnicima sedme sile otkrili zbog čega se svađaju, a potom ponovo zaratili u dvorištu.

– Ceo dan me ignoriše. Ako Stanislav sad plače, a ona misli da je voli, neka ide kod njega. Ja samo želim da ona poruči javno da je on ne zanima i da nema prođu. Njeno ponašanje je sad skroz promenjeno. Ne želi da me zagrli, ni poljubi. Ona ne želi ništa. Ne mislim da sam lud, nego mi Miona ponovo pokazuje istu stvar, a ja to ne mogu da podnesem – prebacio je Ša.

– Ne bi ti bio sa mnom da ti ne poklanjam pažnju – odbrusila je Miona.

– Ne, nego te volim, zato te i trpim – nastavio je Aleksić.

Sukob Mione i Ša

– Ja sam konkretno rekla da je Ša za mene najbolji i da mene bivše ljubavi ne zanimaju. Ja ništa loše nisam uradila. On svaki dan priča da želi više pažnje, to nije od juče. Žači se kako nemam vremena za njega, a veze s vezom nema to što je rekao – nastavila je Jovanovićeva, koja je krenula da plače, a Ša je poljubio javno.

– Stanislav je rekao da njega tvoji roditelji obožavaju i podržavaju – otkrio je Darko Tanasijević.

– Molim roditelje da se ne čuju sa njim i da se ne oglašavaju. Ako je on to reklao, ja tvrdim da to nije tako – poručila je Jovanovićeva.

Ša poljubio Mionu

Odmah nakon emisije došlo je do drame.

– Ako mene Stanislav uvredi, i ja ću njega. Ja njumu ne pretim, ako on to radi, to će na drugačiji način da se reši. Dok vergla, nek vergla – kazao je Ša.

– Ja tebi nisam ništa drugačije od drugih žena s kojima si bio – kazala je Miona.

 Ne, nije istina. Ja ne spominjem bivše. One za mene ne postoje, to je gotovo. Tvoj bivši se oglašava, to je strašno. Posveti mi se – rekao je Ša.

– Ja sam se tebi dovoljno posvetila – kazala je Miona.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare