KOSTA KECMANOVIĆ SE ODJEDNOM SMIRIO! Prestao da divlja u bolnici, da li je OVO uzrok?

Kosta Kecmanović, dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Naime, kako smo i ranije pisali, on je imao posebne prohteve kada su pitanju „praznični dani“, hrana, pa čak i predmeti za razonodu i zabavu. Sve se događa u trenutku kada je počelo suđenje njegovim roditeljima pred Višim sudom u Beogradu.

– Kosta se smirio otkako je počelo suđenje. U poslednja tri, četiri dana ponaša se normalno, što je sve začudilo, a i uplašilo u isto vreme, budući da to ne liči na njega. Podsetimo šta je sve tražio knjige, igrice itd, a već danima ne traži ništa i ponaša se čudnije nego inače – kaže izvor Republike.

Takođe, njegovo mirno ponašanje se poklapa sa saznanjem da bi u nekom trenutku on i njegova porodica mogla da ostane bez imovine, kako smo već pisali. 

Izvor Republike ranije je otkrio da je Kosta potišten i zabrinut, jer, kako kaže, misli da neće imati ništa „kada izađe“, budući da je protiv njegovih roditelja pokrenut postupak za nadoknadu nematerijalne štete, koju su, po privatnoj tužbi, pokrenuli roditelji žrtava u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Podsećanja radi, masakr u kome je vinovnik bio Kosta Kecmanović dogodio se 3. maja prošle godine i važi za nezapamćen zločin u istoriji moderne Srbije. Dečak star 13 godina, inače krivično neodgovoran u trenutku tragedije, pucao je iz pištolja svog oca u svoje vršnjake ubivši na mestu osmoro đaka i domara škole, dok je teško ranjena devojčica umrla u bolnici desetak dana kasnije. Otac dečaka uhapšen je istog dana zbog neobezbeđivanja oružja.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare