ZVEZDA FURIOZNA NA STARTU U MINHENU: Crveno-beli ODLIČNI protiv Bajerna!

Dobrodošli na lajv-blog portala Republika gde ćemo pratiti evroligaški duel minhenskog Bajerna i Crvene zvezde.

5. minut – Odličnu je poziciju izgradio Gedraitis, ali nije uspeo da pogodi što je kaznio Bajern poenima na drugoj strani. Smart je razigran i njegov prodor uspeo je dodatno da osigura Bolomboj za nove poene!

4. minut – Lučić je promašio šut, ali nije isto uradio i Bolomboj koji pakuje trojku na drugoj strani! Nije se ispostavilo dobro što su ga ostavili samog. Zvezda igra odličnu odbranu, ali je ipak Buker uspeo da poentira na isteku napada za dva.

3. minut – Buker je imao ogroman promašaj, a potom je u kontri poentirao Mitrović. Idealan početak se nastavlja, pošto je nakon nove ukradene lopte poentirao Rokas Gedraitis! Zvezda vodi 11:4. Dobro dodavanje Lučića nakon tajmauta Lasa za Ibaku koji ide na zakucavanje, a potom je Gedraitis promašio za tri.

2. minut – Odličan potez Ibake koji ide ne prodor i postiže nove poene. Džavonte Smart je pogodio trojku! Odlično je ušao u meč.

1. minut – Jago je dobio rampu u prodoru, ali je Mitrović popravio na ziceru. Ibaka je uhvatio ofanzivni skok i izjednačio, ali je Smart na drugoj strani poentirao za prednost gostiju.

Zvezda kreće u petorci Jago, Smart, Gedraitis, Mitrović i Bolomboj.

PRE UTAKMICE

20:15 – Ovako izgledaju sastavi:

Bajern: Vejler-Bab, Edvards, Bolmaro, Obst, Vajdman,Gifaj, Bonga, Lučić, Vimberg, Ibaka, Brankovic, Buker

Crvena zvezda: Smart, Dos Santos, Lazić, Nedović, Hanga, Davidovac, Mitrović, Ilić, Giedraitis, Tobi, Bolomboj, Gilespi

20:05 – Utakmica počinje za 25 minuta. Dvorana „BMW Park“, za koju je klub objavio da je rasprodata, se puni, a očekuje se i dobra podrška gostujućem timu.

19:30 – Podsetimo, dve ekipe su oslabljene neigranjem plejmejkera – sa jedne strane problema sa povredom ima Miloš Teodosić, sa druge Silvan Francisko. 

UDARNA VEST.rs (republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare