JANJUŠ URLA NA ANELI IZ PETNIH ŽILA: Tresu se Šimanovci, RASKINUO sa njom na BRUTALAN NAČIN! 

Marko Janjušević Janjuš doneo konačnu odluku o odnosu sa Aneli Ahmić!

Poznati rijaliti par Anela

Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ponovo su bili tema broj jedan u medijima, ali ovog puta zbog žestokog sukoba koji je izbio između njih. Naime, Anela je optužila Janjuša da je konstantno ljubomoran i da je pritiska da uvek bude uz nju.

Ova situacija podigla je veliku prašinu među javnošću i pokrenula raspravu o tome da li je ljubomora u vezi prihvatljiva ili ne. Mnogi su se uključili u raspravu na društvenim mrežama, iznoseći svoje stavove i iskustva.

 Šta te nervira, neću da budem sa tobom, nemoj da mi se dereš, neću da budem sa tobom, pusti me na miru – rekao je Janjuš.

– Bolesniče jedan bolesni. Šta ti ja ljubomorišem jel si bolestan čovek? –rekla je Aneli.

 U kakav sam se ja haos uvalio ni iz čega, majko moja, sve što ja kažem nije tako, kao da ja sve što kažem nije tako, kao da ima neki poremećaj mozga. Pa i kad pogledaš negde sa strane ona odma krene da ljubomoriše, ne smem nigde da idem odma posle emisije moram da dođem u sobu da spavamo. Jel realno to reci mi – rekao je Janjuš.

Ovo nije prvi put da su Anela i Janjuš bili u centru pažnje zbog svojih sukoba. Njihov odnos često je bio turbulentan, a javnost je svedok brojnih emotivnih i verbalnih izliva.

Ostaje nam da vidimo u kom smeru će ići njihov turbulentan odnos, budući da imaju dosta nesuglasica u poslednje vreme. 

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare