DRAMA NA LETU IZ LONDONA: Zbog pijanih putnika avion morao prinudo da sleti: “Od sada s nama više nećete leteti!“

Sopšteno je da je policija nemirne putnike udaljila odmah nakon sletanja i biće im zabranjena buduća putovanja Junajted erljansom.

Let iz Londona za Nju Džersi je preusmeren, a putnički avion prizemljen u američkoj državi Mejn nakon što su dva očigledno pijana putnika „postali smetnja“ u avionu, saopštio je Junajted erlajns (United Airlines).

Let UA883 napustio je londonski Hitrou u petak ujutro i trebalo je da sleti u Njuark, ali je umesto toga, posle sedmočasovnog putovanja preko Atlantika, preusmeren na međunarodni aerodrom Bangor.

– Policija je uklonila dvojicu putnika odmah po sletanju i biće im zabranjen budući letovi Junajted erlajnsa. Nakon intervencije, avion je ponovo poleteo ka međunarodnom aerodromu Njuark Liberti u Nju Džersiju – saopštila je avio-kompanija.

Na pomenutom letu bilo je 150 ljudi i 10 članova posade, piše Bi-Bi-Si.

Ono što se dogodilo na Boingu 767 opisano je kao „nemir putnika„.

Policijska uprava Bangora saopštila je da su njihovi službenici pomogli carini, graničnoj policiji i Ef-Bi-Aj-u FBI (Saveznoj američkoj policiji), koji sada sprovode istragu o incidentu, u uklanjanju dvojice problematičnih putnika, piše Jutarnji list.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare