„NOGA MU SE TRESE, NE MOŽE DA JE OBUZDA“ Bivši šef obaveštajaca tvrdi da je PUTIN BOLESTAN: Znam šta mu je, zbog toga je i Navaljni ubijen!

Ovog meseca, tokom dvosatnog razgovora sa bivšim voditeljem „Foks njuza“ Takerom Karlsonom, Vladimir Putin je pokušao rukom da smiri nogu koja mu se nekontrolisano tresla, što je podstaklo nove glasine o narušenom zdravlju ruskog predsednika.

– Nisam kliničar, ali imam kontakte i prijatelje u istočnoj Evropi koji smatraju da sa medicinske tačke gledišta nešto suštinski nije u redu sa njim. Verovatno ima Parkinsonovu bolest – kaže ser Ričard Dirlav, bivši šef MI6, koji je bio zadužen za britansku tajnu obaveštajnu službu kada je Putin prvi put došao na vlast 2000. godine.

Dirlav je takođe naveo da je nedavna smrt ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog „definitivno ubistvo“, prenosi Ekspres .

– A takođe je moguće da je njegova paranoja, potencijalno izazvana bolešću, odigrala ulogu u smrti NavaljnogVerovatno je u pitanju Parkinsonova bolest, koja se, naravno, manifestuje na različite načine, ali ako je čovek paranoičan – a mislim da bi ubistvo Alekseja Navaljnog moglo da sugeriše izvesnu paranoju – to je jedan od simptoma – dodao je on.


„Možda prima injekcije“

Spekulacije o Putinovom zdravlju nisu ništa novo. U maju 2022, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov morao je da umiri javnost nakon što su počele glasine da se ruski predsednik leči od raka krvi.

Kasnije te godine, bivši šef britanske vojske lord Ričard Denat sugerisao je da Putinove ruke, koje često pokazuju čudne tragove i promene boje, mogu značiti da je možda bolestan i da prima injekcije.

Inače, Parkinsonova bolest polako oštećuje delove mozga, a glavni simptomi su nekontrolisano drhtanje tela, spori pokreti i ukočeni mišići.

UDARNA VEST.rs (blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare