AUUU, KAKVA BOMBA! HALAND ODLAZI IZ SITIJA?! Posrnuli velikan koristi JEDAN DETALJ u ugovoru čudesnog klinca i pravi TRANSFER VEKA 

Ovo bi moglo da promeni tok evropskog fudbala i odnosa snaga između velikana u budućnost! 

Naime, Barselona želi Erlinga Halanda! I spremni su da odreše kesu u tom cilju. Suma koja je potrebna kao obeštećenje iznosi između100.000.000 i 200.000.000 evra i navodno se nalazi kao klauzula u ugovoru sjajnog napadača.

U zavisnosti koji je klubu u pitanju varira obeštećenje i to je ono što u Barsi planiraju da iskoriste.

Predsednik Katalonaca Đoan Laporta silno želi golgetera Mančester sitija i u tajnu misiju poslao sportskog direktora Deka. Međutim, brzo je ta „tajna misija“ otkrivena u javnosti.

Prvi čovek Barse, prema pisanju „Marke“ imao je i sastanak sa agentima igrača Rafaelom Pinetom i Maksvelom.

A, ako se zna da postoji klauzula norveškog golgetera za odlazak iz Sitija pre prvog jula 2024. godine…

Laporta je nadoknadio minus u kasi od skoro milijardu evra, a ako je uspeo da spasi klub bankrota… Ko može da sumnja da je u stanju da dovede „zver iz Norveške“?

Međutim, Mančester siti i Barselona se nalaze trenutno pod istragama. Englezi za 114 prekršaja finansijskog fer-pleja, a Barselona za slučaj „Negreira“.

Iz tog razloga, porodica Haland neće žuriti sa odlukom. Norvežanin uživa kod Gvardiole, osvojio je UEFA Ligu šampiona, duplu krunu u Engleskoj i sa te sportske, a i sa finansijske strane nema razloga ništa da menja.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport / Marka

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare