Bum – Liverpul ostaje bez Salaha! Pao je potpis, legenda otkrila veliki transfer

Mohamed Salah, prva zvezda Liverpula, odlazi sa Enfilda na kraju sezone. Egipćanin se seli u Saudijsku Arabiju i uzeće astronomski novac, a da sve ovo nije samo priča otkriveno je da je ugovor već potpisan.

Salahov sunarodnik i veliki prijatelj Ahmed Hosam Mido, još jedna legenda egipatskog fudbala, otkrio je da je pao dogovor sve tri strane i da je sve stavljeno na papir.

Ime kluba iz Saudijske Arabije se drži u tajnosti, ali se pretpostavlja da je u pitanju Al Itihad. Klub iz Džede će na leto ostati bez prve zvezde Karima Benzeme, a Salah bi trebalo da uzme ključeve tima o čemu se već ranije pričalo.

Uostalom, u Al Itihadu se najavljuje rekonstrukcija ekipe, pa je logično da Salah bude taj koji će biti predvodnik. Naravno, još nema zvanične potvrde, ali je gotovo izvesno da je u pitanju taj transfer.

Liverpul je tako ostao bez Salaha posle sedam jako uspešnih godina. Osvojio je sve što je mogao, igrao na vrhunskom nivou i imao nestvarne brojke. Dao je 205 golova na 333 utakmice, a sada ima priliku da se oprosti od Redsa sa trofejom Premijer lige.

Jedan je već tu u vidu Liga kupa, bez obzira što je propustio finale sa Čelsijem proteklog vikenda koje je rešio Virdžil van Dajk.

Na leto će se oprostiti od kluba u kome je pružao najbolje partije u karijeri, zajedno sa menadžerom Jirgenom Klopom.

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare