Važne informacije pred derbi: Ostalo još samo 12.000 karata, Zvezdini članovi imaju pravo preče kupovine, a ovo su cene!

FK Crvena zvezda obavestila je navijače da će se od srede 28. februara u prodaji naći ulaznice za 172. večiti derbi.

U prodaju će biti pušten poslednji kontingent od 12 hiljada karata, a za članove kluba, za našu porodicu, smo obezbedili pravo prioritetne kupovine. 

Svi aktivni članovi, 28.2. onlajn i 29.2. onlajn i na blagajni od 10 do 18 časova, mogu da obezbede svoju kartu za predstojeći derbi koji će se odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ 9. marta.

Jedan član može da kupi maksimalno četiri karte.

Preostali kontingent karata će se naći u slobodnoj prodaji u petak – 1. marta, a navijači ulaznice mogu obezbediti onlajn. 

FK Crvena zvezda

Cene karata su:

Sever – 600 dinara

Istok – 1000 dinara

Zapad – 1200 dinara

Tribina „Siniša Mihajlović“ – 2000 dinara

Zvezda u posebnoj akciji

Crvena zvezda je ponovo ugostila Udruženje slepih i slabovidih Beograd koji su uz komentatorski prenos glumca Milana Kalinića mogli da uživaju u utakmici sa Čukaričkim.

Zvezda nastavlja tradiciju da brine o ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, te smo kao i protiv Voždovca ugostili slepe i slabovide. Imali su priliku da uživaju u novom Zvezdinom trijumfu, čime se crveno-belo proleće u potpunosti nastavlja, a čitav doživljaj ulepšao im je glumac Milan Kalinić koji je sa maksimalnom pažnjom uspeo da dočara sve ono što se dešavalo na terenu. 

Karakteristično, u svom stilu, Kalinić je uz sijaset duhovitih opaski napravio fantastičnu atmosferu, a naši gosti su bili u prilici da osete pravi duh Marakane. Svemu tome doprineli su i fantastični navijači koji su i juče bili naš 12. igrač. 

FK Crvena zvezda


UDARNA VEST.rs(Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare