TRI GRUPE GRAĐANA CELE NOĆI TRAŽILO POMOĆ: Mirna noć u prestonici – Bez zabeleženih saobraćajki i incidenata 

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični i psihijatrijski bolesnici, a bilo je poziva i zbog osoba u alkoholisanom stanju, navode u Hitnoj pomoći.

Prošla noć je u Beogradu protekla relativno mirno, bez saobraćajnih nesreća i nasilnih incidenata, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć intervenisala je noćas ukupno 92 puta, a od toga je bilo devet intervencija na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični i psihijatrijski bolesnici, a bilo je poziva i zbog osoba u alkoholisanom stanju, navode u Hitnoj pomoći.

Podsetimo, MMA reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu, Stefan Savić (23) izboden je u ranim jutarnjim časovima u nedelju u Beogradu.

Kako nezvanično saznaje izvor blizak Republici, momak koji mu je pritrčao u pomoć, Stefan, je odmah nakon napada primljen u bolnicu, hitno je operisan i u stabilnom je stanju. 

Kako se dodaje, na intenzivnoj nezi je, nije intubiran i na kiseoniku je. 

  Nakon preživljenog užasa i operacije, momak je u svesnom stanju.

Podsetimo, nakon što je Stefan Savić, MMA reprezentativac, pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu. U trenutku kada je pritrčao do ranjenog MMA borca, nepoznati napadači su i njega ranili zadavši mu ubodne rane u predelu grudi i noge.

Nesrećni mladić S. M. koji je obilno krvario pronađen je na Terazijama, nakon čega je kolima Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar.

Nakon saznanja da je mladić ubijen, ceo sportski svet krenuo je da se oprašta od njega, koji je inače važio za veliki talenat i nadu naše MMA sportske scene.

– Većina ljudi iz borilačkog sveta upoznato je sa ovim što se desilo našem Stefiju Saviću. Želim da se izjasnim kao Stefijev prijatelj, selektor… Ovo je jedan veliki poraz i gubitak za sve nas, pre svega za porodicu njegovu, njegovog trenera, njegove drugare iz kluba i njegove drugare iz kraja… Davno je rečeno – heroji su na nebu – napisao je posle tragične vesti Savo Lazić, selektor srpske MMA reprezentacije.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare