MISTERIOZNA PORUKA ZA UBIJENOG MMA BORCA: Stefane, nismo stigli da pričamo – VOLIM TE, tvoja mala Maša! 

Reprezentativac Srbije u MMA, dvadesettrogodišnji Stefan Savić, ubijen je u noći između subote i nedelje ispred kluba “Dorćoleta“.

Danas su se njegovi najmiliji, porodica i prijatelji okupili u njegovu čast na mestu gde je tragično izgubio život. Kroz suze i u tišini su se oprostili u njega, zapalili sveće i ostavili cveće u njegovu čast, a među cvećem se našla i jedna rukom pisana poruka na plavom papiru od Stefanove prijateljice.

– Stefane, nismo stigli da pričamo. Želela sam toliko stvari da ti kažem, ali kasno je za to. Znam da me vidiš odozgo i nadam se da si na nekom boljem mestu. Znam da ćemo se sresti opet. Volim te, tvoja mala Maša – piše u poruci na belom cveću ostavljenoj za Stefana, prenosi Informer.

U noći između subote i nedelje nešto posle jedan sat posle ponoći, došlo je do incidenta u kom je dvadesettrogodišnji MMA borac Stefan Savić tragično izgubio život nakon što ga je, za sada, nepoznati napadač dva puta nožem ubo – u srce i ispod pazuha.

Kako Republika saznaje, zbog navoda da je Stefan Savić povremeno radio kao obezbeđenje, a da u noći njegovog ubistva obezbeđenje “Dorćolete“ nije ni pokušalo da zaustavi napadače, policija je istragu usmerila upravo u ovom pravcu.

Naime, istražuje se da li je neko od obezbeđenja učestvovao u sukobu u kom je Savić ubijen, kao i da li se niko od ostalih članova nije umešao i pokušao da spreči incident sa tragičnim ishodom upravo zbog sukoba dve frakcije obezbeđenja koje su zavladale prestonicom, te se sumnja da je Stefan bio deo jedne grupe, dok je tu noć klub obezbeđivala druga grupa.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare