IDENTIFIKOVANE UBICE MMA BORCA!

Stefan je ubijen juče rano ujutru ispred restorana „Dorćoleta“.

Nezvanično se saznaje da su identifikovani osumnjičeni za ubistvo 23-godišnjeg Stefana Savića, poznatog MMA borca, i da je u toku njihovo lociranje.

Inspektori koji istražuju ovaj slučaj prema nezvaničnim informacijama uspeli su da identifikuju osobe osumnjičene za zločin, koji su navodno prethodno bili u sukobu sa Savićem, piše Informer.

– Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi – navodi izvor ovog medija iz istrage.

Navodno, nesrećni mladić je u poslednje vreme izbegavao osumnjičene, a to su potvrdili i njegovi prijatelji.

– Da je znao da će te noći u klubu biti momci sa kojima je bio u sukobu, nikada ne bi došao u taj lokal – rekao je jedan od njih.

Stefan Savić, 23-godišnji MMA reprezentativac Srbije, ubijen je sa dva uboda nožem pre dve noći u beogradskom naselju Dorćol, nakon incidenta u jednom od poznatih klubova te oblasti.

Nakon sukoba, dvojica naoružanih napadača sa noževima krenula su za njim, i jedan od napadača mu je prilikom sustizanja na raskrsnici ulica Dobračine i Dunavske zadao smrtonosni ubod ispod pazuha. Napadači su potom pobegli sa lica mesta, dok je Savić preminuo od posledica krvarenja. 

Danas se na mestu gde se juče tokom noći desio zločin okupio veliki broj prijatelja i poštovalaca ubijenog sportiste kako bi mu odali počast.

Podsećanja radi, Stefan Savić bio je srpski reprezentativac u MMA i osvajač bronzane medalje na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Tirani.

UDARNA VET.rs(Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare