ZBOG JANJUŠA I ANELI POVRAĆA NACIJA: Pojavio se BLAMANTNI DOKAZ koji je sve šokirao!

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su već neko vreme osamljeni u rehabilitaciji, gde su sebi napravili udobno ljubavno gnezdo u kom provode najviše vremena tokom dana. Iako njihova podrška redovno šalje gomilu poklona, među kojima se uglavnom nađe i po nekoliko posteljina, po komentarima gledalaca, oni je ne menjaju redovno.

 Posteljina nam je ovde spas, čuju li ljudi koliko perem posteljinu ovde na ruke svaki dan – rekla je Aneli pokušavajući da se opravda kako ipak redovno pere posteljinu.

Janjuš i Aneli Ahmić spavaju na prljavom čaršafu


Međutim, komentari gledalaca na Instagramu ukazuju na to da se posteljina ne menja redovno, pa je jedan od komentara glasio: „A ono treća sedmica kako leže na popi*anoj navlaci. Ma jok, ne vidi se ona bela fleka na svakom snimku iz rehaba zadnje tri nedelje.“

Podsetimo, Aneli je nedavno imala još jedan skandalozan ispad, kada je sela na glavicu Vesni. Ovaj događaj je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a komentari su se nizali, osuđujući Aneli i izražavajući saučešće maloj životinji.

Janjuš plače u Eliti

 To je klasična laž, ne zna više šta da mi kaže, pa će za ovo biti tužen! Neka podnese Taki za svakog učesnika tužbu koji bude izgovarao tu gnusnu laž. Ja verujem da to ništa njima nije strano, jer smo čuli od Alibabe da voli da orgija…Verujem da taj blokator reaguje da bi mogla da se ponaša. Ja se uopšte ne šalim, a oni će morati na sudu to da dokazuju. Ja sam pričala o njoj sve ono što sam čula iz usta njenog bivšeg muža. To je klasična ženska ljubomora, sve bi one malo htele, kao ja, kao ja, kao ja…Ja sam sve sama zaradila. Ja nikada nisam imala muškarce da me finansiraju, to su robinje, one moraju da rade stvari koje im oni kažu. Obezbeđenje ga šamara po splavovima u Beogradu, jer nema para da plati račun. Uzima od žene 300 evra da bi imao da kocka. Životi su im jako slični, poročni – rekla je Maja.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare